Scholing

Scholing voor leerkrachten en culturele instellingen

Hieronder ziet u welke scholing nu door Joke Leenders Cultuuronderwijs kan worden verzorgd. Dit gebeurt vrijwel altijd via een tweedelijns culturele instelling zoals Kunstgebouw, Cultuurcollege, Plein C. Op verzoek kunt u als instelling ook een training laten ontwikkelen. Neem contact op wanneer u belangstelling heeft voor een oriënterend gesprek.  Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@jokeleenders.nl

Aanvraag gesprek

 

Van rondleiden naar begeleiden

Van rondleiden naar begeleiden

In deze training leert u uw passie voor erfgoed over te brengen op kinderen. Door het toepassen van nieuwe didactische vaardigheden kunt u groepen schoolkinderen beter begeleiden. Dankzij sprekende voorbeelden uit de praktijk ontwikkelt u uw eigen begeleidingsstijl.

Muziek op school, training en advies

Muziek op school, training en advies

Muziek is plezier en nog veel meer! Door samen te spelen, te luisteren en te bewegen ontwikkelen kinderen zich en komen ze letterlijk tot samenspel. Met onze begeleiding legt u een stevige basis voor muziekonderwijs in uw school.

Interne Cultuur Coördinator

Interne Cultuur Coördinator

In de cursus ICC geeft u handen en voeten aan het cultuurbeleid voor uw school. U leert hoe u dit met uw collega's uit kunt voeren en u bouwt een netwerk op rond de school. U enthousiasmeert het team. De cursus is een bij het lerarenregister erkende opleiding.

Het geheim van een goed educatief project

Het geheim van een goed educatief project

In deze cursus ontwerpt u uw eigen educatieve project. U leert hoe u kinderen kunt uitdagen en boeien en hoe u aansluit bij het onderwijs. Het resultaat is een educatief project dat tot de verbeelding spreekt.

Top