Over ons

Over Joke Leenders

Joke Leenders is oprichter van Joke Leenders Cultuuronderwijs. Zij is zelfstandig coach en trainer. Vanuit haar ervaring als bestuurder, opleider en professional in het cultuuronderwijs begeleidt zij mensen en organisaties bij de realisatie van hun doelen. Joke was acht jaar wethouder in Zeist, zes jaar docent en studieleider van de Lerarenopleiding Muziek aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en het conservatorium in Amsterdam en vele jaren consulent voor cultuureducatie en muziekonderwijs. Na haar studie aan het Utrechts Conservatorium volgde ze opleidingen op het gebied van coaching, gespreksleiding, praktische filosofie en filosoferen met kinderen. Naast haar werk in de culturele sector werkt ze als coach, gespreksleider en trainer voor professionals in het publiek domein. Dit doet zij onder de naam: Joke Leenders Coaching, Dialoog en Integriteit. Zij is als auditor verbonden aan de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal. Zingen is haar grote passie.

Inspiratie

Joke aan het woord: "In mijn werk wil ik bijdragen aan het maatschappelijk belang en een goed functionerende democratische samenleving waarin ieder tot zijn recht komt. Een samenleving waarin we betekenisvol kunnen leven en werken.  Mijn werkwijze is er één van hoofd, hart en handen. Denken, voelen en handelen gaan voor mij hand in hand. Ik gebruik in mijn werk socratische gespreksvoering, dialoog, muziek, de stem, verhalen en bewezen coachmethodieken met een positieve insteek." 

Erkenning

Joke Leenders is lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en gecertificeerd EIA practitioner. Zij is CRKBO - het Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs- erkend docent. Opdrachten voor onderwijsinstellingen zijn dan ook vrijgesteld van BTW. 

certificering

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennis maken? Neem contact op voor een afspraak. 

Contact

 

Over ons
Top